Laat uw ‘gewoon samen in Rucphen’ zien en win

Denkt u in beelden en maakt u graag iets moois? Dan is de wedstrijd ‘Gewoon samen in Rucphen vast iets voor u.

De afgelopen tijd konden we minder vaak weg. We bleven thuis, keken wat extra naar elkaar om en zorgden voor elkaar. We waren en blijven ‘gewoon samen in Rucphen’. Nu dagen we u uit om iets te maken dat daarbij past.

Iedereen die in de gemeente woont, kan meedoen

Woont u ergens anders, maar heeft u echt iets met Rucphen? Bijvoorbeeld omdat u in de gemeente werkt of bent opgegroeid? Ook dan zien we ook uw werk graag tegemoet.

U kunt op alle manieren meedoen. Als u zich maar in beeld uitdrukt:

  • tekenen, schilderen, grafiek
  • keramiek, beeldhouwen
  • design, interieur, industrieel ontwerp
  • fotografie, grafisch ontwerp,
  • video, game, film, animatie
  • architectuur, kunst in openbare ruimte, landkunst
  • mode

Tentoonstelling van de inzendingen

Alle geldige inzendingen zetten we in de schijnwerpers. Dat doen we met een tentoonstelling in de burgerzaal en in de vitrines van het gemeentehuis. Bescherm uw werk en onze vitrines zo nodig tegen krassen. Bijvoorbeeld door vilt aan de onderkant te plakken. Als we meer deelnemers hebben dan tentoonstellingsruimte, maakt de jury een voorselectie.

De uiteindelijke winnaar ontvangt een kristallen trofee èn 300 euro

We maken de winnaar begin november bekend tijdens de opening van de tentoonstelling. De tentoonstelling duurt tot en met december. Na de tentoonstelling krijgt u uw inzending natuurlijk weer terug. Meedoen is op eigen risico en kosten.

Meld u voor 1 oktober aan

Gaat u direct voor de eeuwige roem of heeft u nog vragen? Stuur een mail naar Nanny Bennik via n.bennik@rucphen.nl. U heeft daarna nog tot half oktober de tijd om uw werk te maken. 

Publicatiedatum 17-3-2021
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 31-12-2021