Sjors Sportief nu ook in gemeente Rucphen

Oproep aan sportaanbieders om zich aan te melden

Dit schooljaar biedt de gemeente Rucphen alle basisschoolleerlingen de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken met aanbieders van sport.

Sport stimuleren door Sjors Sportief

Het leuke sportstimuleringsproject “Sjors Sportief” geeft alle kinderen de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport zonder direct lid te hoeven worden. Alle aanbieders van sport  krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het kleurrijke Sjors Sportief boekje, waarop kinderen zich vervolgens digitaal kunnen inschrijven.

Kinderen van de basisschool

De kinderen uit het basisonderwijs mogen gedurende een periode hun favoriete sportactiviteiten uitkiezen. Hier mogen zij dan enkele introductielessen gratis volgen. Ze krijgen de kans een kijkje te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sportdeelname kan nooit groot genoeg zijn. Sjors Sportief geeft de kinderen de kans om zich te oriënteren op de diverse takken van sport en stimuleert kinderen om een structurele actieve deelname te bewerkstelligen.

Aanmelden voor het boekje Sjors Sportief

Uw activiteit plaatsen we in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjors Sportief boekje verspreiden we  in maart 2019 op alle basisscholen in de gemeente. Erg goede promotie dus voor uw vereniging/organisatie!

Interesse ?

Sportservice Noord-Brabant stelt het boekje Sjors Sportief samen.

Wilt u uw sportactiviteit in het boekje?

Neem dan contact op met Bram Siero van Sportservice Noord Brabant, via b.siero@ssnb.nl Samen maken we er dan een succes van!

Publicatiedatum 5-12-2018
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 19-12-2018