Sandor Michielse nieuwe gemeentesecretaris Rucphen

Sandor Michielse wordt de nieuwe gemeentesecreataris van Rucphen. Het college van burgemeester en wethouders heeft hem benoemd.

Start op 1 september 2019

Sandor Michielse gaat vanaf 1 september aan de slag voor gemeente Rucphen. Hij volgt daarmee Fred Verheijen op als gemeentesecretaris/algemeen directeur. Fred Verheijen gaat met ingang van 1 juli met pensioen. Hij nam in mei al afscheid van de gemeentelijke organisatie.

SandorMichielse

Ruime ervaring in leidinggevende en managementfuncties

Sandor Michielse is nu werkzaam bij de gemeente Zwijndrecht als Afdelingshoofd Realisatie. Hij werkte in totaal 14 jaar voor de gemeente Zwijndrecht in diverse leidinggevende en managementfuncties. Ook heeft hij diverse rollen gehad in regio Drechtsteden. Daarvoor was hij werkzaam bij de gemeente Capelle aan den IJssel en als managementconsultant bij Deloitte Consulting. Sandor studeerde Beleids- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit in Tilburg.

Wethouder René Lazeroms over de benoeming:

”We zijn blij met de benoeming van Sandor Michielse. Hij heeft ruime managementervaring en ervaring binnen de overheid. Hij is een echte verbinder. Hij heeft visie, is enthousiast en resultaatgericht en hij weet het beste uit mensen te halen. Met een nieuwe gemeentesecretaris en een ambitieus college gaan we verder met de uitvoering van ons coalitieakkoord. Met deze benoeming wordt de continuïteit van deze cruciale rol gewaarborgd. We zijn ervan overtuigd dat Sandor onze gemeentelijke organisatie kan helpen bij de (maatschappelijke) opgaven waar we als
gemeente voor staan”.

Publicatiedatum 28-6-2019
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 30-9-2019