Rucphen zet samenwerking met Ondernemersklankbord voort

Hulp voor ondernemers: succesvolle samenwerking tussen gemeenten en Stichting Ondernemersklankbord wordt voortgezet.

Startende ondernemers kunnen in de gemeenten Rucphen, Moerdijk, Etten-Leur, Halderberge en Zundert kunnen ook de komende jaren gratis een beroep doen op de hulp die de Stichting Ondernemersklankbord (OKB) biedt. Vanuit deze samenwerking zijn in de afgelopen jaren veel ondernemers geadviseerd en begeleid door de ervaren adviseurs van OKB.

Juist in deze onzekere tijd, waar veel ondernemers in de problemen komen door de lockdown en andere maatregelen, is het belangrijk om de juiste hulp te krijgen. OKB heeft tijdens het eerste coronajaar al veel ondernemers kunnen helpen. Hierdoor zijn diverse bedrijven overeind gehouden of geholpen bij het oplossen van hun problemen.

Hulp van OKB?

Ondernemers die hulp zoeken kunnen via 088 1717920, of via team-westbrabant@ondernemersklankbord.nl een afspraak maken voor een gesprek met een adviseur van het OKB. De hulp komt in een gratis traject van 6 maanden persoonlijke begeleiding door een adviseur. De adviseurs van OKB zijn ervaren, gemotiveerde en enthousiaste ervaringsdeskundigen uit het bedrijfsleven, management, ondernemerschap, maar ook specialisten op gebied van juridische zaken en accountancy.

Publicatiedatum 21-4-2021
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 12-12-2021