Raadhuisstraat, Rucphen

Raadhuisstraat in Rucphen afgesloten van 11 januari t/m 9 maart 2021

De werkzaamheden in het centrum van Rucphen verlopen voorspoedig. Na een korte stop vanwege de feestdagen, gaat onze aannemer op 11 januari weer aan de slag. Het doorgaande verkeer en de bus worden vanaf dan tot 9 maart 2021 omgeleid via de Vosdonkseweg- Bernhardstraat – Sint Martinusstraat en Gebrande Hoefstraat.

In deze periode worden de tijdelijke bushaltes bij de Rotonde Bernhardstraat – Kozijnenhoek en de kruising Gebrande Hoefstraat – Sint Martinusstraat weer in gebruik genomen.

De werkzaamheden worden in 2 fases uitgevoerd

Op 11 januari wordt het deel van de Raadhuisstraat vanaf de Achterhoeksestraat tot aan de Van Voornestraat afgesloten. Als dit deel na 8 weken weer open gaat, breken we de kruising Van Voornestraat – Raadhuisstraat  - Achterhoeksestraat open.

Als alle werkzaamheden volgen planning verlopen, kan er vanaf 9 maart 2021 weer door de Raadhuisstraat gereden worden. Het doorgaand verkeer (en de bus) moeten vanaf dan wel door de Van Voornestraat rijden.

Onze aannemer start dan met de reconstructie van het laatste stukje van de Raadhuisstraat en de realisatie van De Markt. Dit plein komt voor dorpshuis Agora te liggen en vormt het nieuwe hart van Rucphen.  

Blijf op de hoogte met de omgevingsapp

Via de app centrumplanrucphen (te vinden in de Playstore of Appstore) blijft u op de hoogte van de werkzaamheden. De aannemer deelt hierin updates, nieuwtjes en foto’s. Ook krijgt u via de app een melding wanneer een weg wel of juist niet meer bereikbaar is en kunt u via de app vragen stellen aan Gebr. Oomen, direct bellen met de omgevingsmanager en verder via een enquête uw tevredenheid uitspreken.

Publicatiedatum 16-12-2020
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 10-3-2021