Prins Hendrick d’n Jirste van Heikneuterslaand

Op zaterdagochtend 22 februari 2020 is de traditionele sleuteluitreiking. In de aanloop hier naartoe plaatsen wij iedere week een stukje van één van de carnavalsprinsen van de gemeente Rucphen. Deze week een stukje van Prins Hendrick d’n Jirste van Heikneuterslaand.

Prins Hendrick d’n Jirste

De carnaval 2020 gaat weer beginnen, voor mij alweer het 4e jaar. En niet zomaar een jaar, want ook ik mag mij bij de club van Abraham voegen. Met veel liefde en leut gaan wij er weer tegenaan. Dit jaar met het motto “Oew faantazie slaot op hol”.

De stichting heeft al een ruime bezetting met Heikneuters die voor en achter de schermen met volle inzet en samenwerking er voor gaan zorgen dat dit aankomende feest voor iedereen weer een mooie herinnering gaat worden. Natuurlijk zijn er elk jaar puntjes bij die verbeterd kunnen worden. En ook plotselinge situaties die wij niet altijd in de hand hebben. Maar daar is het carnaval voor: “alles mag, niets moet!”.

Wij laten onze faantazie de loop en wij zijn zeker ook benieuwd naar alle mooie creaties van de moederkes die vol enthousiasme aan het plakken en knippen zijn. Ook gaan wij er voor de jonge Heikneuters en Heikneuterinnekes weer een fantastisch feest van maken en hopen jullie daarom ook allemaal te gaan zien!! Ik wens alle prinsen met gevolg van omliggende dorpen veul leut toe en een veilige carnaval, ALAAAF!!

Prins Hendrick d’n Jirste,
Stichting Heikneuters Sint Willebrord

Publicatiedatum 5-2-2020
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 26-2-2020