Ontwerpwijziging parkeerterrein Rucphense Vaartkant

Eén van de aan te leggen parkeerterreinen aan de Rucphense Vaartkant wordt wat verplaatst zodat het bereikbaar is via een gedeelde oprit. U kunt het aangepaste ontwerp bekijken in de foyer van Agora of in het gemeentehuis. Dat kan van woensdag 22 september tot en met woensdag 20 oktober 2021. Bij de bar van de foyer of de receptie van het gemeentehuis kunt u een formulier krijgen waarop u uw reactie kwijt kunt.

Parkeerterrein appartementencomplex De Vlette

Achter het appartementencomplex De Vlette, dat tegenover Agora komt, wordt een binnenterrein aangelegd voor de nieuwe bewoners. Dit binnenterrein is bereikbaar via een uitrit tegenover de zaalingang van Het Wapen van Nassau. De gemeente is van plan een parkeerterrein aan te leggen, naast het binnenterrein van De Vlette. Dit parkeerterrein is dan via dezelfde uitrit bereikbaar.

Met deze wijziging is slechts één uitrit nodig

In het oorspronkelijke ontwerp zou het parkeerterrein midden tussen de twee nieuwe appartementencomplexen komen te liggen en via een uitrit tegenover de Van Boutershemstraat bereikbaar zijn. Met deze wijziging is slechts één uitrit nodig.

Graag horen wij wat u vindt van het ontwerp

Omdat oorspronkelijke plan is gewijzigd, leggen we het ontwerp nog een keer ter inzage. Er zijn verschillende manieren waarop u het ontwerp kunt inzien en ons kan laten weten wat u ervan vindt.

  • U kunt het ontwerp inzien en schriftelijk reageren in het gemeentehuis van Rucphen
    Het ontwerp ligt hier van woensdag 22 september tot en met woensdag 20 oktober 2021 en is in te zien tijdens de reguliere openingstijden. Bij het ontwerp liggen formulieren waarop u uw reactie kwijt kunt. Deze kunt u afgeven bij de receptie.
  • U kunt het ontwerp inzien en schriftelijk reageren in het gemeenschapshuis Agora in Rucphen
    Het ontwerp hangt van woensdag 22 september tot en met woensdag 20 oktober 2021 in de foyer van Agora en is daar te bekijken tijdens de reguliere openingstijden. Bij de bar van de foyer kunt u een formulier krijgen waarop u uw reactie kwijt kunt. Deze kunt u ook weer aan de bar afgeven.
Publicatiedatum 22-9-2021
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 20-10-2021