Onderzoek samenwerking inwoners en gemeente

Enquête van de rekenkamercommissie

De gemeente Rucphen wil inwoners meer betrekken bij het ontwikkelen van nieuwe plannen en beleid. Ook initiatieven uit de samenleving die er op gericht zijn om de leefbaarheid te bevorderen, moeten ondersteund worden, zodat de initiatiefnemers met hun ideeën aan de slag kunnen. Lukt dat ook?

De rekenkamercommissie is benieuwd naar uw mening!

Hoe verloopt de samenwerking met de gemeente? Merkt u dat u meer betrokken wordt bij gemeentelijke plannen en klopt het dat er steeds meer ideeën uit de samenleving ondersteund worden door de gemeente?
Om hier zicht op te krijgen, heeft de rekenkamercommissie een korte enquête opgesteld. Vul de enquête in via onderstaande knop  en deel de link met buren, familie of vrienden uit de gemeente via Facebook of Twitter. De enquête is tot 15 december 2019 in te vullen.

Enquête invullen 

Wat doet de rekenkamercommissie?

Gemeentelijke rekenkamers en rekenkamercommissies doen onderzoek naar doelmatigheid, doeltreffendheid en rechtmatigheid van het gemeentelijk beleid. Rucphen heeft een zelfstandige rekenkamercommissie. Deze commissie bestaat uit 3 externe leden en een ambtelijk secretaris.

Lees meer over de rekenkamercommissie

Meer informatie

Wilt u meer weten over de rekenkamercommissie of heeft u vragen over de enquête dan kunt u contact opnemen met rekenkamercommissie@rucphen.nl.

Publicatiedatum 6-11-2019
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 16-12-2019