Naast Sjors Sportief nu ook Sjors Creatief in de gemeente Rucphen

Oproep aan sportverenigingen/cultuuraanbieders om zich aan te melden.

Afgelopen jaar is Sjors Sportief van start gegaan in de gemeente Rucphen. Komend schooljaar breiden we dit succesvolle project uit met Sjors Creatief.
Ruim 200 basisschoolkinderen hebben het afgelopen jaar kennis gemaakt met diverse sportieve activiteiten binnen onze gemeente. Wegens dit daverende succes wil de gemeente dit natuurlijk graag continueren en uitbreiden. Met Creatief Door ‘Sjors’ krijgen de kinderen de kans op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje. Kinderen kunnen zich digitaal hiervoor inschrijven.

Bewezen formule

Het programma is inmiddels in bijna 100 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen en aanbieders. Om nog beter in te spelen op de beleving van het kind, is er een ‘mascotte’ gekoppeld aan de kennismakingsactiviteiten, zoals genoemd: Sjors!

Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen aan het begin van het nieuwe schooljaar het Sjorsboekje en mogen één (of meerdere) cursussen uitkiezen, waar zij enkele naschoolse introductielessen kunnen volgen op locatie van (sport)verenigingen. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Meld uw activiteit ook aan!

Sjors Sportief & Sjors Creatief stimuleren kinderen om structureel deel te nemen aan een of meerdere activiteiten. Hiervoor hebben wij alle aanbieders nodig! Uw activiteit wordt geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjorsboekje wordt in het nieuwe schooljaar op alle basisscholen in de gemeente Rucphen verspreid. Erg goede promotie dus voor uw vereniging/organisatie!

Meld uw kennismakingsactiviteit aan op www.sportstimulering.nl.

Publicatiedatum 20-11-2019
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 27-11-2019