Heeft u ook een verhaal over de bevrijding?

Laat het vastleggen voor later!

De gemeente bundelt bevrijdingsverhalen uit onze eigen dorpen in een boek. Dat doen we om 75 jaar bevrijding te vieren. Het boek willen we rond 5 mei uitgeven.
We zoeken persoonlijke verhalen van inwoners die de oorlog en bevrijding zelf hebben meegemaakt. Welke indruk heeft dit op u of uw vader, moeder, oom of tante gemaakt als kind, tiener of volwassene?

Meld uw verhaal aan voor het boek ‘75 jaar bevrijding Rucphen’. Hiervoor belt u met medewerkers van ons team communicatie via telefoonnummer: 0165 349993. U kunt ook een e-mail sturen naar communicatie@rucphen.nl. Schrijver Nick Brouwer maakt daarna een afspraak om uw verhaal op te schrijven.

Mevrouw Van Ginneken uit Zegge vertelt haar verhaal in de woonkamer. Nick Brouwer luistert en verwerkt het verhaal voor het boek. Comité 75 jaar vrijheid Zegge filmt het interview voor festiviteiten in Zegge 

Foto: Mevrouw Van Ginneken uit Zegge vertelt haar verhaal in de woonkamer. Nick Brouwer luistert en verwerkt het verhaal voor het boek. Comité 75 jaar vrijheid Zegge filmt het interview voor festiviteiten in Zegge.

Publicatiedatum 2-10-2019
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 9-10-2019