Energie én geld besparen? Meld u aan voor Uitonsdak!

Veel bewoners hebben interesse in duurzame energie. En lagere woonlasten zijn ook altijd welkom. De gemeente Rucphen, de huurdersvereniging en Thuisvester hebben duurzaamheid én lage lasten ook hoog op de agenda staan.

Om zoveel mogelijk bewoners gebruik te laten maken van zonne-energie stelt Thuisvester haar hoogbouwdaken beschikbaar aan zonnecoöperatie Uitonsdak. Zij gaan daar dit jaar zonnepanelen op leggen.

Een groot deel van de bewoners heeft een brief met een aanbod van Uitonsdak gekregen. Zij kunnen lid worden als ze eenmalig 15 euro betalen. Daarmee besparen ze 15 jaar lang jaarlijks ongeveer 100 euro op hun energierekening. Veel bewoners vragen zich af of dit aanbod wel voor hen bedoeld is, omdat ze niet in een flat wonen. Anderen geven aan dat het hen te mooi lijkt om waar te zijn. Daarom willen wij het ook nog een keer benadrukken: als u een brief gehad heeft, telt het aanbod ook voor u.

In andere gemeentes zijn de beschikbare plaatsen al vergeven en zijn er zelfs wachtlijsten ontstaan. In Rucphen zijn er nog plaatsen vrij.

Kunt u zich niet zelf aanmelden? Vraag dan hulp aan familie of vrienden of bel de klantenservice van Thuisvester.

Meer informatie vindt u op www.uitonsdak.nl


 

Publicatiedatum 7-4-2021
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 5-5-2021