Zo kunnen aanbieders meedoen aan de aanbesteding Maatwerkvoorziening Wmo Begeleiding

De aanbestedingsprocedure loopt volledig via Tenderned en start eind januari 2022. Aanbieders hebben een Tenderned-account nodig om mee te doen met de aanbesteding.

De De6 gemeenten (Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert) zoeken aanbieders voor de Maatwerkvoorziening Wmo Begeleiding. Hiervoor maken we een selectie van een maximaal aantal kwalitatief beste Aanbieders. Deze aanbestedingsprocedure loopt volledig via Tenderned (www.tenderned.nl) en start eind januari 2022.

Maak alvast een Tenderned account aan

Aanbieders hebben een Tenderned-account nodig om mee te doen met de aanbesteding. Zonder dit account kunnen zij geen opdracht krijgen. Het aanvragen van zo'n account kan enige tijd duren. Wilt u straks de Maatwerkvoorziening Wmo Begeleiding verzorgen voor De6 gemeenten? Maak dan alvast een Tenderned account aan. Hiervoor registreert u uw onderneming op Tenderned:

een onderneming registreren op TenderNed 

Bewijsstukken voorbereiden

Bij de aanbesteding heeft u ook bewijsstukken (zoals een Gedragsverklaring van Aanbesteden en een Verklaring van de Belastingdienst omtrent betalingsgedrag) nodig. Wij raden u aan hier tijdig mee aan de slag te gaan.

Hoe aanbesteden werkt

Het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein geeft uitleg over hoe aanbesteden in z’n werk gaat. Bijvoorbeeld over het invullen van belangrijke documenten zoals het Uniform Europees Aanbestedingsformulier. U vindt deze informatie en vier gratis e-learning modules voor Aanbieders op https://piasd.nl/. Klinkt aanbesteden u nog ingewikkeld in de oren? Er zijn gespecialiseerde tenderbureaus op de markt die u hierbij kunnen ondersteunen.

Publicatiedatum 24-11-2021
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 31-12-2021