Collegebesluiten

22 oktober 2019

Toelichting op de Openbare besluitenlijst

Hieronder geven wij uitleg over één of meer besluiten van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen. Deze uitleg is kort en krachtig en geeft informatie, geen rechten. .

Regionaal Energieloket

De gemeente Rucphen neemt, voor de periode van 3 jaar, deel aan het Regionaal Energieloket. Inwoners van de gemeente kunnen bij dit (online) loket terecht voor informatie en advies over de verschillende manieren om de woonomgeving energiezuiniger te maken. Het loket laat bijvoorbeeld de verschillende mogelijkheden, de eventuele subsidies en de aanbieders zien. 

Fiets-/voetgangersbruggen worden vervangen

Het college laat de drie fiets-/voetgangersbruggen in de gemeente Rucphen -één aan de Pastoor Bastiaansensingel en twee aan de Schijfse Vaartkant- binnenkort vervangen. De 35 jaar oude bruggen zijn onlangs geïnspecteerd. Eén brug aan de Schijfse Vaartkant is daarna direct afgesloten omdat deze te gevaarlijk was. De staat van onderhoud van de andere bruggen was ook onvoldoende.

Volledige besluitenlijst bekijken

De volledige openbare besluitenlijst kunt u bekijken op www.rucphen.nl/College/Besluitenlijsten. Voor inzage op het gemeentehuis kunt u zich tijdens onze openingstijden melden bij de receptie.

Publicatiedatum 6-11-2019
Publicatieblad Rucphense Bode
Einddatum 13-11-2019